fbpx
Close

Visrecepten

De lekkerste visrecepten geselecteerd door onze chef’s en specialisten

Gebakken schol met zoete witlof

[av_section min_height=’custom’ min_height_px=’150px’ padding=’no-padding’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” id=” color=’header_color’ custom_bg=” src=’https://www.gerardvanes.nl/wp-content/uploads/2016/12/gerard-van-es-header-zw.jpg’ attachment=’342′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’...

Lees Meer

Gevulde zalmforel

Gevulde zalmforel Voor 2 personen Bereidingstijd 20 minuten • 2 dikke stukken zalmforel met vel •...

Lees Meer

Dorade van de BBQ

Dorade van de BBQ Met peterselie en citroen. Voor 4 personen. Bereidingstijd 20 minuten. • Dorade...

Lees Meer

Schar bakken

Schar bakken Zoals vissers dat doen Eerst een weetje: omdat ze vroeger op de schepen geen...

Lees Meer

Zeeuwse pannetje

Voor 4 personen. Lekker genieten! Mosselen… een (h)eerlijke,zilte lekkernij uit Zeeland. Vol trots gevangen. Zo uit...

Lees Meer

Wekelijks op de hoogte blijven van Gerard van Es?
Schrijf je in voor onze aanbiedingen, nieuwtjes en de vernieuwde menu's.