Gegratineerde heekfilet met peterselie en citroen Voor 4 personen Bereidingstijd 20 minuten • 600 g heekfilet...
Lees MeerDe lekkerste visrecepten geselecteerd door onze chef’s en specialisten
Gegratineerde heekfilet met peterselie en citroen Voor 4 personen Bereidingstijd 20 minuten • 600 g heekfilet...
Lees Meer[av_section min_height=’custom’ min_height_px=’150px’ padding=’no-padding’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” id=” color=’header_color’ custom_bg=” src=’https://www.gerardvanes.nl/wp-content/uploads/2016/12/gerard-van-es-header-zw.jpg’ attachment=’342′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’...
Lees MeerHele Zeebaars uit de oven Zeebaars is een smaakvolle roofvis waar je allerlei gerechten mee kunt...
Lees MeerGevulde zalmforel Voor 2 personen Bereidingstijd 20 minuten • 2 dikke stukken zalmforel met vel •...
Lees MeerRode Poon met paprika Ovenschotel Voor 4 personen Bereidingstijd 20 minuten • 600 gr rode poonfilet...
Lees MeerGeroosterde wijting filet met courgette Voor 4 personen Bereidingstijd 20 minuten • 8 wijtingfilets • 2...
Lees MeerPijlinktvis met peultjes Voor 4 personen Bereidingstijd 20 minuten • 500 g pijlinktvisjes • 1 el...
Lees MeerDrie Dubbel Klassieke Tongschar Wij helpen je bij het bereiden van overheerlijke Tongschar op de klassiekste...
Lees MeerVoor 4 personen. Minder dan 30 minuten. • 8 tongscharfilets • 6 Tasty Tom tomaten •...
Lees MeerVoor 4 personen. Met peterselie en citroen. Voor 4 personen. Bereidingstijd 20 minuten. • 4 zalmfilet à...
Lees MeerVoor 4 personen. Bereidingstijd minder dan 30 minuten. 4 roodbaarsfilets van 150 g 2 citroenen, uitgeperst...
Lees MeerDorade van de BBQ Met peterselie en citroen. Voor 4 personen. Bereidingstijd 20 minuten. • Dorade...
Lees MeerZeebaars met sinaasappel Recept Zeebaars met sinaasappel – culinair genieten Voor 2 personen. Met peterselie...
Lees MeerSchar bakken Zoals vissers dat doen Eerst een weetje: omdat ze vroeger op de schepen geen...
Lees MeerMet peterselie en citroen. Voor 4 personen. Bereidingstijd 20 minuten. • 600 gram kabeljauwfilet • 2...
Lees MeerMet peterselie en citroen. Voor 4 personen. Bereidingstijd 20 minuten. • 300 gram kabeljauwfilet • 2...
Lees MeerVoor 4 personen. Lekker genieten! Mosselen… een (h)eerlijke,zilte lekkernij uit Zeeland. Vol trots gevangen. Zo uit...
Lees MeerIndustriestraat 59
1976 CT IJmuiden
Tel. 0255-510697
thuis@gerardvanes.nl